Max Ren kan hjælpe
med flytterengøring

Max Ren ApS er et erfaren rengøringsfirma i Esbjerg som tilbyder alle former for flytterengøring, til branchens bedste priser.

 

Henvis en kunde og få en gratis vinduespolering

Professionel udførelse

Leder du efter professionel hjælp til flytterengøring? Så lad Max Ren klare arbejdet for dig, så du kan koncentrere dig om de mange andre opgaver der er, i forbindelse med en flytning.

Max Ren tilbyder professionel rengøring til både private og erhverv. Vi sørger for, der bliver gjort rent i alle kanter og kroge, så du har en ren og pletfri bolig at overlade.

En flytning er ofte både besværlig og tidskrævende. Der er mange opgaver forbundet med selve flytningen.

De fleste vil gerne på plads i den nye bolig med det samme, så arbejdet i den gamle er oftest ikke det, der tiltaler mest. Det skal bare overstås. Hvis flytningen så samtidig er en bekostelig affære, kan rengøringen godt være det, der bare ikke lige er overskud til. Samtidig kan en grundig flytterengøring være afgørende for, om du får hele dit depositum tilbage eller ej.

Der er derfor mange årsager til, det kan være fordelagtigt at overlade din rengøring til professionelle, der har både styr på og overskud til arbejdet.

Vi tilbyder…

 • Høj service
 • Erfarne medarbejdere
 • Kvalitet og grundighed
 • Konkurrencedygtige priser
 • ...og meget mere!

Over 20 års erfaring
i flytterengøring

Hos Max Ren ApS har vi gennem tiderne hjulpet mange tilfredse kunder med professionel flytterengøring. Vi tilbyder en fleksibel og effektiv rengøring af din bolig eller lejlighed, når du skal til at flytte i noget nyt. Vi forstår, at der ofte kan være meget kort tid mellem at den ene beboer flytter ud og den næste rykker ind.

Hvis du står og skal flytte fra en lejlighed, så kan du med vores flytterengøring sikre dig, at du får en større andel af dit depositum tilbage fra din udlejer. Der kan derfor være økonomiske fordele at hente, når du vælger et rengøringsfirma som Max Ren til at stå for din flytterengøring.

Vi klarer gerne alt fra vask af gulve og vinduer til rengøring af beskidte overflader. Skulle du ønske en fast aftale på rengøring, kan vi naturligvis også tilbyde en skræddersyet løsning på dette.

Pletfri resultat med Max Ren

Max Ren er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma med base i Esbjerg. Herfra tilbyder et stærkt team af dedikerede fagfolk, grundig rengøring, der imødekommer alle krav hos din boligudlejer. Vores rengøringspersonale arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og kvalitet.

Ved at vælge Max Ren til at stå for din flytterengøring får du:

Vi tilbyder…

 • En tidsplan og pris du kan regne med
 • En rengøring skræddersyet til dine behov
 • Fagfolk med fokus på detaljen
 • Ro og tid til at få klaret andre vigtige opgaver
 • Vask af lagerlokaler

Fleksible løsninger

Fleksible løsninger uanset hvad du har brug for En flytterengøring kan være mange ting lige fra en simpel gulvvask til en komplet rengøring af hele hjemmet. Hos Max Ren kan vi løse din opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vores fagfolk ved hvordan man kommer ind i alle hjørner og kroge. Med deres dedikation til et godt resultat kan du trygt overlade rengøringen i vores hænder.

Vores løsning indenfor flytterengøring kan blandt andet indeholde:

 • Rengøring of afklakning af badeværelse
 • Rengøring af køkken inkl. diverse hårde hvidevarer
 • Aftørring af støv
 • Vask af vægge, døre og karme
 • Støvsugning og gulvvask
 • Vinduespudsning

Opgaver vi har løst…

Hos Max Ren tilbyder vi skræddersyet flytterengøring.
Herunder ser du et udpluk af hvilke opgaver vi kan løse for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på vores oftest stillede spørgsmål og få et bedre indblik i virksomheden Max Rens værdier.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvor gør vi rent?

Vi gør rent i Esbjerg, Vejle og Kolding områderne hos alle, der har brug for rengøring – omend det er for erhverv eller privat.

Hvorfor gør vi rent?

Vi gør rent for at hjælpe dig med at skabe orden i hverdagen, så du får mere tid til at fordybe dig i de ting der betyder noget for dig.

Er der mulighed for rabat?

Ja – En del af Max Rens service er skræddersyede tilbud på rengøringsopgaver til branchens bedste priser.

Få et skræddersyet tilbud

Det er meget forskelligt, hvad der er behov for ved en flytning. Hvor nogle skal have hele pakken, skal andre eksempelvis blot have vasket gulvene og pudset vinduerne.

Har du behov for rådgivning i forbindelse med flytterengøring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt Max Ren på 69 17 24 24 eller info@maxren.dk

Vi skræddersyer et tilbud, der passer til dine specifikke behov til en konkurrencedygtig pris.