Max Ren kan hjælpe med trappevask

Max Ren ApS er et erfaren rengøringsfirma i Esbjerg som tilbyder alle former for flytterengøring, til branchens bedste priser.

 

Henvis en kunde og få en gratis vinduespolering

Trappevask udføres

Trappevask er ofte en overset del af rengøringen i en opgang. Ikke desto mindre er det en stor del af præsentationen, når folk kommer ind i opgangen. Ligesom beboelsen skal se pæn ud, skal trapperne også være rene, fri for støv og uden anden snavs.

Hos Max Ren ved vi, hvor vigtigt det er, både for boligorganisation/ejerforning, lejere og besøgende at trapperne i opgangen er pæne og rene. Vi kan derfor sikre dig en løsning, der lever op til de krav og behov du har.

For langt de fleste mennesker har det en stor betydning, hvordan deres bolig tager sig ud. Man sørger for at ens hjem er pænt og rent, men bor man til leje, har man ikke samme kontrol trappevasken.

For en udlejer eller boligorganisation er det også vigtigt at beboelsen tager sig ud på bedste måde, eksempelvis når der skal vises beboelser frem for potentielle lejere. Klistrede trappetrin, nullermænd i hjørnerne og spindelvæv langs lofterne er ting, der hurtigt kan få en bygning til at virke uhygiejnisk og kedelig at bosætte sig i.

Vi tilbyder…

 • Høj service
 • Erfarne medarbejdere
 • Kvalitet og grundighed
 • Konkurrencedygtige priser
 • ...og meget mere!

En fleksibel trappevask løsning

Trappevask kan variere fra at det kun er trapperne, der skal vaskes, til at hele opgangen rengøres. Det kan også variere hvor ofte, arbejdet skal udføres. Hos Max Ren kan vi tilbyde en fleksibel løsning, uanset hvor omfattende din opgave er.
Vores fagfolk ved, hvordan man bedst rengøre en opgang og får den til at fremstå bedst muligt. Med deres dedikation til et godt resultat kan du trygt overlade rengøringen af din trappeopgang i vores hænder.

Vores løsning indenfor trappevask kan blandt andet indeholde:

 • Fejning af gulv
 • Gulvvask
 • Afvask af håndtag og gelændere
 • Rengøring af fællesarealer

Hvorfor vælge os til trappevask?

Max Ren er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma beliggende i Esbjerg. Vi har et stærkt team af dedikerede fagfolk, der kan udføre enhver form for rengøring for dig.

Vores medarbejdere arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og kvalitet. Max Ren forstår vigtigheden af en ordentlig og grundig trappevask og har stor erfaringen med at få trapper til at fremstå skinnende rene.

Ved at vælge Max Ren til din trappevask får du:

 • Konkurrencedygtig pris
 • En løsning tilrettelagt efter dine behov
 • Skræddersyet aftale i forhold til hvor ofte og hvilke ydelser
 • Fagfolk med fokus på hygiejne og kvalitet
 • Garanti for bedre repræsentation

Opgaver vi har løst…

Hos Max Ren tilbyder vi skræddersyet flytterengøring.
Herunder ser du et udpluk af hvilke opgaver vi kan løse for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på vores oftest stillede spørgsmål og få et bedre indblik i virksomheden Max Rens værdier.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvor gør vi rent?

Vi gør rent i Esbjerg, Vejle og Kolding områderne hos alle, der har brug for rengøring – omend det er for erhverv eller privat.

Hvorfor gør vi rent?

Vi gør rent for at hjælpe dig med at skabe orden i hverdagen, så du får mere tid til at fordybe dig i de ting der betyder noget for dig.

Er der mulighed for rabat?

Ja – En del af Max Rens service er skræddersyede tilbud på rengøringsopgaver til branchens bedste priser.