Vinduespudser Vejen 

Søger du en kvalitetsbevidst og erfaren vinduespudser i Vejen og omegn, så kan vi hos Max Ren ApS med garanti hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring med vinduespudsning og vinduespolering for private såvel som erhvervs og industrikunder. Alle vores medarbejdere har vasket og poleret vinduer i mange år, det betyder at i kan forvente kvalitetsarbejde hver gang i bestiller en vinduespudsning hos os.

Vi er et kompetent rengøringsfirma, der tilbyder alle former for vinduespolering til branchens bedste priser. Vores aftaler bygger altid på troværdighed og tillid, og vi arbejder ud fra kundernes ønsker og behov.

Professionel vinduespudsning i Vejen

Er du træt af at skulle sætte en hel dag af til at pudse vinduerne, så lad os Max Ren klare opgaven. Vi kører ud til kunder i Vejen og omegn og udfører vinduespudsning. Vi tilbyder også et serviceabonnement på din vinduespudsning, så slipper du helt for at bekymrer dig om beskidte vinduer igen.

Vinduespolering med miljøvenlige produkter

Som virksomhedsejer, har du ansvaret at vedligeholde et godt og sundt arbejdsmiljø. Rene og klare vinduer spiller en stor rolle til dette formål. Uanset om der er tale om en butik eller kontorbygning, så tilbyder vi hos Max Ren at stå for vinduespudsningen. Vi sørger for at jeres vinduer bliver skinnende rene, til glæde for både medarbejdere og besøgende gæster.

Som vinduespudser går vi langt for at yde en tilfredsstillende service for alle vores kunder.

Kontakt din vinduespudser i Vejen for et stærkt tilbud

Har du virksomhed i omegnen af Vejen, og kunne du tænke dig at indgå en fast aftale på vinduespudsning? Så tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet løsningsforslag.

Udfyld vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på amela@maxren.dk. Du kan også ringe til os på telefon 69172424.

Hos Max Ren
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.