Max Ren kan hjælpe med vinduespudsning

Max Ren ApS er et erfaren rengøringsfirma som tilbyder alle former for flytterengøring, til branchens bedste priser.

 

Henvis en kunde og få en gratis vinduespolering

Vinduespudsning Kolding

Står du og mangler en kompetent vinduespudser i Kolding og omegn? Hos Max Rengøring har vi mere en 20 års erfaring, med vinduespudsning og polering af vinduer for både private og erhvervskunder. Vores erfarne medarbejdere er opdateret med de mest moderne fremgangsmåder inden for branchen, hvilket gør os i stand til at løfte enhver opgave uanset omfang.

Hos Max Ren anvender vi kun miljørigtige produkter til vinduespolering. Når vi pudser og polere vinduerne, bruger vi udelukkende rent vand og produkter uden kemikalier eller miljøskadelige rengøringsmidler.

Få en fast aftale på vinduespolering

Som kvalitetsbevidst vinduespudser, står vi naturligvis også til rådighed for virksomheder og erhvervsdrivende i Kolding og omegn. Vi har allerede pudset og poleret vinduer for en bred vifte af virksomheder og institutioner, og vi er mere en villig til at lave en skræddersyet løsning der opfylder netop jeres behov og ønsker.

Vores kundeklientel dækker over både butikker, erhverv og industri. Vi lægger en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger naturligvis også for at tørre vores vand op efter os, og vi efterlader hverken striber eller sæberester.

Få et gratis tilbud på vinduespudsning i Kolding

Har vi fanget din interesse eller har du spørgsmål vedrørende vores ydelser? Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan fange os på telefon 50 40 43 92, eller e-mail kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Miljørigtig vinduespolering

Vi er eksperter i vinduespudsning i Kolding og omegn, og vores firma har mange års erfaring i branchen. Vi udfører professionel vinduespudsning for både private og erhvervskunder. Vi tilpasser vores service til dine ønsker og behov og sikrer altid rene resultater.

Vi er bevidste om vores ansvar for miljøet og anvender derfor kun miljørigtige produkter til vinduespolering. Vores veluddannede medarbejdere er altid forberedte på opgaven og sørger for, at dine vinduer bliver helt rene. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Kolding og omegn.

  • Høj service
  • Erfarne medarbejdere
  • Kvalitet og grundighed
  • Konkurrencedygtige priser
  • ...og meget mere!

Opgaver vi har løst…

Hos Max Ren tilbyder vi skræddersyet flytterengøring.
Herunder ser du et udpluk af hvilke opgaver vi kan løse for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på vores oftest stillede spørgsmål og få et bedre indblik i virksomheden Max Rens værdier.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvor gør vi rent?

Vi gør rent i Esbjerg, Vejle og Kolding områderne hos alle, der har brug for rengøring – omend det er for erhverv eller privat.

Hvorfor gør vi rent?

Vi gør rent for at hjælpe dig med at skabe orden i hverdagen, så du får mere tid til at fordybe dig i de ting der betyder noget for dig.

Er der mulighed for rabat?

Ja – En del af Max Rens service er skræddersyede tilbud på rengøringsopgaver til branchens bedste priser.